Συνεργάτης Αναισθησιολόγος

Η Psomas Advanced Anesthesia Associates είναι μια ομάδα πιστοποιημένων και καταξιωμένων αναισθησιολόγων οι οποίοι εργάζονται υπό την επίβλεψη της  Δρ. Μαρίας Ν. Ψωμά. Όλοι οι ιατροί διαθέτουν την εμπειρία και τις γνώσεις για να διαγνώσουν, να αξιολογήσουν και να θεραπεύσουν ασθενείς με χρόνιους πόνους μέσα από μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, η οποία περιλαμβάνει σύγχρονα αναισθητικά φάρμακα και εξειδικευμένες τεχνικές παρακολούθησης των ασθενών και αντιμετώπισης των αναγκών τους μέσα και έξω από το χειρουργείο.

​Η Δρ. Μαρία Ν. Ψωμά είναι Αναισθησιολόγος-Ιατρός με πολυετή εμπειρία στην ειδικότητά της και παραμένει διαρκώς ενημερωμένη σχετικά με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες και τεχνικές που αφορούν στη κλινική αναισθησία και στην ιατρική του χρόνιου πόνου.

Στόχος της είναι να παρέχει στον κάθε ασθενή περιεγχειρητική φροντίδα (Perioperative Care) πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε χειρουργική επέμβαση με σκοπό την ελαχιστοποίηση του πόνου και των δυσμενών επιπτώσεών του, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Από το 1995 μέχρι και σήμερα, η Δρ. Μαρία Ν. Ψωμά είναι ιατρός του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» και παραμένει σύμβουλος αναισθησιολογίας και επιστημονικός συνεργάτης της Mayo Clinic Minnesota των ΗΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.psomasaaa.gr